Wie zijn Wij?

Ten Cate Fiat 500 is een bekende naam in klassiekerland. Toen in 1998 Henk ten Cate aan een nieuwe uitdaging toe was heb ik (Pim Sonnenberg) het onderdelen gedeelte overgenomen. De Garage werd toen al voortgezet door Diederik van der Heide (reparaties en import). Ik zelf sleutelde al sinds 1987 aan mijn eigen fiat 500 Giardiniera waarmee ik zelfs een reis door Europa maakte van ongeveer 50 000 km. Ik kende Henk dan ook goed. De overstap van klant naar ondernemer was snel gemaakt, en Pim's Parts was geboren!

Sinds 1 januari 2003 is Pim's Parts  verhuisd naar een nieuwe lokatie zodat de verkoop nu gewoon doorgaat vanuit huis.

 

B.v.Tienhovengracht 20-1 te Amsterdam.(afbeeldingen van de oude winkel)

U kunt bij mij terecht voor

Ook als u met een vraag zit over een bepaald onderdeel of over uw klassieke Fiat 500 in het algemeen kunt u gerust contact met mij opnemen.

Het tevreden zijn van de klant staat bij mij hoog in het vaandel, uw bestelling en/of vraag zal dan ook altijd met de grootste  zorg worden behandeld. Ik probeer in ieder geval de kwaliteit zo goed mogenlijk te kopen, daar heeft U de meeste plezier van!

Kom eens gezellig langs voor een kop koffie en overtuig uzelf van de kwaliteiten van Pim's Parts !

De transportvouwfiets...

Noodgedwongen moet ik veel met de fiets doen waaronder ook het vervoer van een motorblok laatst. Wij wonen erg klein dus moest de vouwfiets eraan te pas komen kompleet met fietskar om een motorblok thuis te krijgen..Omdat het vorig jaar bijna onmogenlijk werd om over de westkant van de ring te rijden begon ik met wat ik noem de fietskoerier. Ik breng vaak de post ook met deze fiets weg of mijn zoon Tom rijdt mee in de Maxi Cosi in een speciaal daarvoor geconstrueerde drager. Dit is overigens een van de weinige fietsen die ook in de fiat 500 past.Op droge dagen gebruik ik deze manier van transport nog regelmatig het is zeer efficient.Het gebeurt mij regelmatig dat het met de auto langer duur dan met de fiets. in 2001 fietste ik op deze manier 14000 km .

Woelierit

een sponsorrit georganiseerd door Pim

Tom

Onze zoon (17-07-2001)