Hier de eerste liefhebber die zich presenteert aan de buitenwereld, en ons laat delen in haar verhaal!

Dit is waarschijnlijk de eerste pukkel waar je met genoegen naar kijkt in de morgen!

Ik wens haar alvast een goed jubileum jaar toe Leest U maar:

Het Pukkeltje:


Beste Pim,

Mag ik mezelf eerst even aan jou voorstellen:

Mijn naam is Angele. Ik ben al een behoorlijk belegen dame,die dit jaar hopelijk haar vijftigste verjaardag mag vieren.Ik werk dit jaar 20 jaar in de bejaardezorg, met geweldig veel plezier.

Mijn man en ik, hebben een behoorlijk turbulent leven achter de rug, met meer downs dan ups.Een van die downs was het feit, dat in 1996, een hersentumor in mijn hoofd ontdekt werd ter groote van 8 centimeter, daar waren wij behoorlijk van ondersteboven, zoals je zult begrijpen. Samen met ons gezin hebben we ons daar doorheen geknokt, en toen alles zich ten goede keerde, en ik weer aan het werk kon, kwam een tweede auto ter sprake, mijn man wilde niet dat ik nog op de fiets naar mijn werk ging, dit ook vanwege de vele onregelmatige diensten. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik een beetje van mijn man heb geprofiteerd, die mij maar weinig kon weigeren. Ik wilde een Fiat 500. In de jaren 70 heb ik ook een Fiatje gehad, maar daarvan had ik de motor in elkaar gedraaid, en wegens financiele omstandigheden  moest die toen worden verkocht. Dit vond ik heel erg, maar ik heb altijd heel zeker geweten dat er ooit nog weer eens een (tweede) Fiatje zou komen.

En die droom is in Juni 1998 waarheid geworden. Via internet zijn we gaan zoeken, en uiteindelijk hebben we in Geertruidenberg bij een particulier, mijn Fiat gevonden. De vorige eigenaar heeft hem ingevoerd vanuit Italie, en volledig gerestaureerd, we hebben foto's waarop te zien is, dat de auto volledig is gedemonteerd.De orginele kleur was beige, maar nu is hij zowel van binnen als van buiten prachtig groen van kleur.

Zijn geboortejaar is 1973, maar dat is aan hem helemaal niet te zien. 't Is voor mij een genot om mijn pukkeltje s'morgens uit de garage te rijden, 't geluid van dat motertje, kan door nog geen Porsche geevenaard worden. Ik rijd overal met dat karretje naar toe, en 't laat me nooit in de steek

Gelukkig is mijn man vroeger automonteur geweest, dus zefs 't kleinste mankementje, wordt meteen gemaakt. En dan is 't natuurlijk erg prettig, dat je weet waar je je onderdelen kan kopen: (bij Ten Cate in Amsterdam). Mijn pukkeltje is nog goedkoper dan een scooter; ik betaal geen belasting,en de verzekering kost f117- per jaar!

Ik zit altijd droog (niet warm)maar dat hindert niet, ik rijd liever met mijn pukkel, dan met de Ford Escort van mijn man Mijn wekelijkse boodschappen passen er allemaal in, wat menige glimlach oplevert, vooral op de parkeerplaats van de supermarkt.In de zomer is het zalig rijden, met een open dak.De afstand van thuis naar mijn werk is ongeveer 2500 meter, en ik moet gemiddeld een keer per 3mnd tanken voor een bedrag van ongeveer f45-Dus Pim je begrijpt, mijn pukkel is mijn alles, ik ben er verschrikkelijk blij mee, en niet van plan om hem weg te doen.! Bijgesloten vindt je een foto van mijn trots: mijn pukkel..........


Met vriendelijke groet
Een zeer tevreden klant  (nr:96)
A.M.C. Coppens van Ginneken
Wipstraat 42  4631 R.P
Hoogerheide
Email:
acoppens@westbrabant.net