Vaak wordt ik gebeld door mensen uit alle windstreken die aan de fiat 500 sleutelen. Zo kwam er enkele maanden terug (november) nog een man uit Zuid Engeland voor zaken naar ons land, en bedacht dat het veel goedkoper was om dan ook gelijk de onderdelen voor zijn liefje thuis (ik hoop dat hij er twee heeft) mee te nemen. Het was heel erg druk in de winkel, maar hij had alle geduld van de wereld. Tenslotte kwam hij niet elke dag op zo'n bijzondere plek!

Wat hem betreft zou hij wel uren zoet kunnen zijn!

Enkele weken later kwam Marie Tassie (clublid in Engeland) langs om het een en ander uit te zoeken en te bedanken voor toegestuurde onderdelen.

 

 

In April kwamen er weer twee Engelse mensen in de winkel die speciaal uit Engelend kwamen kijken. Zij brachten deze foto's mee , die ik jullie natuurlijk niet wil onthouden!

De rode fiat 500 (f ?)heeft een doorlopend open dak dat men er zelf in ge maakt heeft.

De andere is geheel opgebouwd met Abarth spullen.Het blijft een leuk gezicht met dat stuur aan de andere kant! Daar moeten de auto's verplicht gele knipperlichten hebben...

Wat bleek zij hadden weer van Marie Tassie gehoord dat ik nog stoelhoezen verkocht voor over de stoelen. Gelijk namen zij toen ook de nieuwe Burago modellen mee. (zijn net uit)